Rainy night in Kalmar

Regnet bara öser ner och det dånar som atombomber på uterumstaket här hos kusinerna i kalmar. Regn som smattrar mot taket kan vara mysigt men man kan knappt höra vad man själv tänker så flydde in. Här har vi det ändå riktigt gött för vi har ätit sjukt god mat, njutit av en film och bara tagit det lugnt. Livets ljusa sida! Saknar dock Johan, så om han skulle varit här hade allt varit perfekt!

Min kusin är så rolig. Hon är 12 år gammal och filmen vi nyligen tittade på var Mitt liv som popstjärna med Hillary Duff. Lät detta intressant så checka trailern för orkar inte skriva en recension om handlingen. Men i alla fall, tillbaka till min roliga kusin. I filmen spelar Hillary Duff två roller som är lika som bär och detta förundras min kusin över. Det var som att avslöja att tomten inte finns för nu håller hon på att spola tillbaka filmen för att observera likheterna mellan Hillary Duffs karaktärer. Väldigt facinerande. Sedan blir det krångligt då jag ska förklara för henne hur man får in Hillary Duff som två olika karaktärer i samma scen. Jösses, då gick hjärnan på högvarv! Ja, vissa saker kan man förundras riktigt mycket över.

Får se om niagarafallet ovan oss lugnar ner sig tills vi ska lägga oss, vill inte drunka innan jag kommer i säng. Vi bor nämligen i friggebon som de så fint heter, vilket agerar som gästrum för besökare. Men det är mysigt där för det är som en liten stuga.

Nehe, dags att tänka på refrängen. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0