shake that ass!

Jäklar vad jag och Carro skakade rumpa igår! Allt från midjan och neråt kändes som spaggetti igår kväll efter Zumbapasset på sportlife. Det var vår debut på passet och vi överskattade det grymt mycket för både jag och carro förväntade oss ett ganska chill pass där man bara kände en och en annan svettår rinna ner för pannan. Haha det blev istället ett vattenfall som rann över våra pannor. Jäklar vad vi svettades! Under passet skulle vi gå ner i 90 grader, fast en bredare version av det och shaka brösten samtidigt som vi skulle höppa fram och fy fasen vad jobbigt! Och instruktören hejjade på oss att gå lägre och hoppa högre. Jag vill bara skjuta henne då! Haha, oerhört hemsk tanke, men det var frukantsvärt jobbigt! Men ska väl inte klaga, får kanske dem där tonade benen som de skyltar om på reklamen ;-) Blir nog att skapa ett vattenfall igen nästa vecka! Haha galet kul dock. Try it!

En dag / One day



Säger bara en sak. Se den! Ni kommer bli berörda.


Det vattnas i munnen

Har ni någon gång slagit er ner framför tv:n, zappat och kommit till ett mysigt matprogram med Per Moberg, Halv åtta hos mig eller kanske Gordon Ramsey? Man tittar på dessa människor när de smidigt och enkelt gör alla dessa underbara rätter som innehåller oxfilé, lax, pasta m.m. Plötsligt känner man att tungan vattnas och man blir så oerhört sugen och peppad till att ställa sig i köket och laga till den där svåra oxfiléen och man kaxar upp sig och tror att man är Gordon Ramsey. Or not. Maten bli inte riktigt densamma som på tv:n, men det var inte det jag ville komma fram till. Det jag ville skriva är att man blir så jäkla förbannat sugen på mat, speciellt jag och då går jag runt och letar efter något som ser lika ätbart och ljuvligt gott ut. Inte för att jag är hungrig men suget tar över. Men hittar man en oxfilé liggandes framme som är gjord av Gordon Ramsey? Nej.

Haha, ska se om man hittar något som kan mätas med oxfilén som Gordon gjorde!

Autumn sunset





Färgerna. Värmen detta ger. Lyckan.
Älskar detta!


Afraid of the unknown

Klickar. Söker. Hittar något passande. Klickar vidare. Skickar CV. Väntar på svar.

Det här har jag hållit på med ett tag och än så länge har jag inte fått något napp. Men det kanske kommer, eller kanske inte. Vem vet. Det är bara att söka tills man hittar något man trivs med. Men trots att jag söker kan det ibland kännas som om jag borde göra något mer. Det tycker i alla fall min mamma och just detta ledde till ett litet bråk på morgonen.

Jag vet att hon vill mitt bästa, men det känns som om hon inte förstår att jag söker massvis med jobb och anstränger mig. Självklart skulle jag kunne gå och dela ut CV så att det får en personlig bild av mig från början, men samtidigt är det svårt att veta vart man ska börja. Mamma föreslog att jag skulle söka till Ryhov till mina praktikplatser, men jag är så rädd för att söka dit, samtidigt som jag är sugen på att jobba där.

Det som skrämmer mig är ansvaret, rädslan att göra fel och att göra bort mig. Att arbeta på äldreboendet känns mer säkert och rutinmässigt där jag känner mig trygg och kan huset innantill och utantill. Men ryhov är på ett sätt ett outforskat område. Praktik visar bara en del av arbetsmiljön och uppgifterna medan själva jobbet innebär så mycket mer. Men samtidigt vet jag att man är en nybörjare i allt och man kan aldrig veta allt, så varför inte ge det ett försök? Jag har i alla fall lovat mig själv att jag SKA söka till sommaren och det ska banne mig bli av!

Nu har jag två eller tre kommande arbetsintervjuer så vi får se hur det går. Hoppas på det bästa!


En morgon med brunch

Mötte upp Rebecka i onsdags på vår vanliga plats för att gå en runda innan vi gick till henne och parkerade oss i köket för att påbörja vår brunch. Då blev det nyttiga scones, smoothie och te. Mysigt värre!













Your my everything!



Älskar dig!


Utdrag av belastningsregistret

Som ni kanske vet så håller jag på att söka jobb och för tillfället har jag tappat räkningen på hur många jobb jag har sökt hittills. Jag underskattade mödan med att söka jobb och trodde i blindo att jag faktiskt snabbt skulle få ett jobb. Men där hade jag ritkigt fel! Det är absolut inte lätt och är riktigt glad över att jag har åtminstonde har ett ströjobb på äldreboendet. Men felet med ströjobb är att man aldrig vet när man kan få jobb och då gäller det att kunna prioritera. Men hellre det än inget!

Men i alla fall... vid några jobbansökningar har man varit tvungen att ta ut ett utdrag av sitt register som visar om man har begått brott och liknande. Och nu har jag skrivit ut ett nytt som jag ska skicka till polisen. Igen. Hahah, alltså de kommer snart känna igen mitt namn och undra vad sjutton jag håller på med. Tror detta är mitt 5:e utdrag på två månader. Pinsamt. Dessutom finns det utdrag för olika ansökningar och eftersom jag ska anmäla mig som vikarie på vikarierekryteringen vet jag inte riktigt vad de kan erbjuda mig för jobb, vilket försvårar valet av utdrag. Men tog de som täckte de flesta områden så hoppas jag prickade rätt!

Snart ska jag för övrigt ner till stan för att träna med Nina och sedan ska jag åka till älsklingen, som för övrigt är mycket saknad! Dessutom skiner solen, så dagen lär bli braa! :D


Filmkväll i antika Roms anda!

Jag har aldrig riktigt sett alla dessa filmer om antika och medeltida Rom, såsom Troja, Alexander den store, Gladiator m.m. ( eller jo, Gladiator såg jag för någon vecka sedan!). Anledning: Jo jag tycker illa om brutala filmer där man halshuggs och man får se detta, men då är det förbannat lustigt att skräckfilmer är något jag kan slå på! Har detta men efter min barndom. Såg småsnuttar av dessa filmer och fylldes med skräck och det här obehaget har idag förföljt mig. Men såg ju Gladiator och förstår inte ritkigt vad jag har varit rädd för. Skrattar inombords åt min töntiga rädsla, haha! Tänk vad sådant kan följa med en i livet och som barn reagerar man starkare och speciellt när föräldrarna lär en bli rädd för något. 

Men i alla fall! Ikväll, om ca 1 timma, ska jag och Nina puffa upp några kuddar, öppna chipspåsen och luta oss tillbaka för att entra antika Roms värld!


RSS 2.0