Spontant var det!

Min plan angående kvällen var framför allt att vara hemma, eftersom min familj knappt har sett röken av mig på sistone. Men som det aldrig gör så stannade jag sjävlklart inte hemma ändå, som planen löd. Istället blev det en spontan utgång med Micha och Becca. Vi parkerade oss på O'learys och tog varsin drink och tjötade på om allt. Det är nästan det bästa, att bara sitta där med goa personer och då och då smutta lite på sin drink medan läpparna formar allt det vi vill säga under dessa timmar. Så himla gött att kunna ta sig ut utan någon som helst planering och förgylla kvällen lite och glömma vardagens beskymmer.

Så tjejer, nästa gång ni siktar in på en spontan utekväll så hänger jag gärna på!

Men tror dock att jag ska parkera mitt huvud mot kudden och sova lite.
Godnatt!


Hej träningsvärk!

Dimper ner i soffan med en duns för benen har ingen kraft till att sätta ner mig sådär graciöst. Jag ser snarare ut som en häffaklump som parkerar sig i soffan. Men har vilat en dag så imorgon blir det en tripp till Sportlife för att ge musklerna lite mer stryk.

Det är väldigt skönt att komma igång med träningen igen, men man märker hur mycket man tappar när man inte tränar på ca 3 månader. Men nu jäklar ska jag komma igång och bli fit for fight!

Det var det lilla jag hade att komma med idag. Sitter framför dumburken (tv:n) så är ganska fokuserad på den skärmen istället för den i knäet!

Over and out!

Denna dag kallas lycka!

Lycka, absolut! Men egentligen har det inte hänt något särskilt. Men å andra sidan, måste det hända något speciellt för att man ska vara lycklig? Idag har min dag gjorts av efterlängtad träning, träffat några av mina fina vänner och träffat älsklingen. Har idag känt mig ovanligt lycklig och tror bestämt att det är de där småsakerna som gjorde min lycka.

Men är det inte alltid småsakerna som gör en lycklig? Som en komplimang, som träning, som att träffa vännerna, som att läsa en bok med en varm kopp te jämte sig eller bara sitta på bussen, lyssna på musik och drömma bort. Det är sånt som förgyller dagarna och man känner sig sådär extra lycklig och glad över för det man har.

Nu ska jag krypa ner i sängen och somna till min lyckliga känsla som värmer inombords som en kopp cappuccino!


Jag är på gång, jag är laddad!

Jajamen, nu jäklar ska jag komma igång med träningen igen! Så alldeles strax ska jag bege mig mot stan och träffa Nina på Sportlife och då ska det träningen gå i temat " blod, svett och tårar"! Jag har inte tränat sedan i våras så det kommer bli lite trögt att komma igång, men när väl bollen börjar rulla så är det svårt att stoppa den!

Men förutom att hälsan spelar stor roll som motivation så svider kostnaden efter årskortet fortfarande, så nu måste jag banne mig träna så att jag tjänar in pengarna. Tror min plånbok kommer mer eller mindre ha men för livet av detta inköp. Men som min kära mor sa: "När man investerar i hälsan finns det inga höga priser, för då kan det vara värt det!" Klok mamma man har. Fick mig att att känna mig mindre ängslig över att jag har spenderat så mycket pengar på träningen.

Ett annat plus, som jag ser som ett stort plus, är att jag får dansa. YES! De 3 olika pass som inkluderar dans så här ska det skakas loss!!

Nej, dags att snart kila ner mot bussen.
Ha en fin dag! :)


Älsklingen min



Älskar den här bilden på honom! Helt nyvaken och morgonfrillan är på topp.
<3


Parkerad i sängen

Har slängt mig i sängen och tänker snart entra min bok "Genom dina ögon" värld. Jag har tänkt på en sak. Jag bytte blogg för att jag skulle fokusera mer på fotografi, men har aldrig riktigt tyckt om den här bloggen och känt att den har blivit personlig eller känt mig bekväm med den. Faktum är att jag saknar min förra. Jag har faktiskt den förra kvar, för sparade den så att jag kunde läsa gamla inlägg och så. Men funderar fkt att byta tillbaka.

Jag vet att jag håller på att byta hela tiden och att jag tröttnar efter ett tag. Men jag trodde och har små önskat att min blogg skulle växa lite om jag riktade in mig på något ämne. Det föll ganska pladask för jag blev lat med bloggen och den lilla önskningen försvann under en matta i mitt liv. Har haft annat för mig, annat att tänka på så har inte haft orken att lägga ner tid. Så tror bestämt att jag byter tillbaka. Kanske.

Vi får se. Men ska kila. Godnatt!

Chilling at the hotel

Idag har jag suttit mest framför min bok på hotellrummet och försvunnit in de bokens värld. Men all den här vandringen man gör varje dag suger musten ur en ibland så vi tog en chill dag idag. Men det har varit behövligt. Så låg i min och syrrans queen size säng med ett öppet fönster med utsikten mot gatan, som inkluderar någon slags stor, gammal mur. Vacker brytning till stadssfären faktiskt.

Men vi har inte isolerats oss helt på hotellet utan gick ut och åt lunch på en mysig restaurang i närheten. Så nu kan jag checka av musslor på min "testa-nya-maträtter lista". Helt okej faktiskt!

Längtar dock till imorgon för då blir det vatikanstaten. Det ska bli häftitgt att titta på michelangelos verk! Och på lördag blir det Colosseum, det jag mest av allt vill se och upptäcka!! Men får stilla mig lite och istället njuta av min Pinacolada på terassen upp på hotellets tak. Helt underbart att sitta där med en drink i handen och snacka skit. Underbart!

Nu kallar drinken på mig. Ciao!


Jakten på de försvunna...

...frimärkena. Ja, det är generellt det dagen har gått ut på för att vara ärlig. Vad har du gjort i Rom? Jo jagat efter frimärken. Ja, kanske är ganska vanligt turistattraktion eftersom alla tobaksaffärer, som sas skulle sälja frimärken, hade slut på det. SLUT?! Hur fasen kan frimärkena vara slut när det faktiskt är flera tusen turister som besöker Rom varje år?! Då borde man ha lager på lager av frimärken för det var nästan det de hade när det kom till vykort. Så hela dagen har vi varit runt i halva Rom och frågat i olika tobaksaffärer ifall de hade frimärken. Tror vi frågade sammanlagt 5 olika affärer i olika områden.  

Men olyckan vände! Tillsist fann vi ett postkontor där de fkt hade frimärken och även kunde ta och skicka iväg korten. Så nu hoppas jag banne mig att de kommer fram efter allt slit och fläng som vi hade varit med om. Snacka om att vi kommer ha vältränade och tonade ben, så mycket som vi går!

Men här ska inte klagas för älskar ändå Roms atmosfär så det kan komperseras, lite.

Längtar till imorgon för då ska vi besöka världens vackraste torg, Piazza Navona och Pantheon samt firas mammas födelsedag. Ska även besöka Fontana Di Trevi igen för att se hur det ser ut på kvällen när allt är upplyst.

Nu ska jag fortsätta chatta lite med älsklingen innan jag går upp till rummet.
Buonanotte!

Rome, Italy

Sitter här i WI-FI rummet på Hotellet och surfar lite bland soffor som är klädda i vinrött tyg och väggar som är prydda med Italiensk konst. Dag två i Italien har varit bra och man börjar smått få in stadsrytmen. Trafiken här är helt crazy och det finns knappt någon organisation på vägarna utan här kör man verkligen som man vill. Djungelns lags som gäller!

Igår när vi kom gjorde vi inte så mycket för vi landade i Rom ganska sent så det blev till att åka till hotellet, checka in och stadga sig här. Tog första bästa restaurang och parkerade oss där. Men idag har vi gjort massa och sett väldigt mycket. Bl.a. Fontana di trevi och spanska trappan. Dessutom har jag agerat guide och varit kartläsare så vi har sett allt från små trånga, men mysiga gator till de stora shoppinggatorna där de säljer PRADA, Gucci m.fl. Vågade knappt gå in i dessa affärer för det kändes som det fanns en viss dresscode, för där inne assisterade folk i kostym och andra formella och dyra dräkter. Kände mig ganska så bonnigt klädd jämte dessa människor. Men fick i alla fall en liten skymt av dessa esklusiva liv som vissa i vår värld lever i.

Imorgon ska vi ta det lite lugnare och bara besöka en sevärdighet och det var i ett område som hörde till det medeltida och antika rom. Spännande! Har i alla fall kameran i högsta hugg och tar bilder på allt!



Fontana Di Trevi, som bi bl.a. besökte


It something about you that make me smile

2 månader.

Det är den tid det har gått sedan vi blev tillsammans, men vi har känt varandra i 5 månader. Men den ynka siffra som ska påvisa tiden vi har upplevt tillsammans känns dubbelt så lång. Hur kommer det sig? Men ska inte ifrågasätta detta utan bara njuta av att jag har en helt underbar kille som har världens finaste ögon och som jag bara vill kyssa hela tiden.

Så kvällen kommer tillägnas till oss med Italiensk/Grekeisk anda, då vi ska äta på restaurang och sedan kommer vi avlägga en visit på SF.

Tack för att du finns älskling!




Vi hedrar minnet av dig, Stefan Liv.

Igår förlorade vi en av våra mest älskade och talangfulla hockeyspelare, som under sitt liv har gjort ett stort och varmt intryck hos den svenska befolkningen och speciellt bland hockeysupportrar. Därför vill jag hedra Stefan Daniel Patryk Liv med detta inlägg.

Stefan Liv föddes den 21 Dec 1980 i Gdynia, Polen men adopterades bort som tvååring till en svensk familj. Man förknippar honom mest med HV 71, men var också med i landslaget och bidrog till flera vinster. Man behöver inte vara en extrem hockeyfantast för att veta vem Stefan Liv var och om hans karriär. Det jag och säkert många andra kommer att minnas är hans fantastiska karriär men även hans personlighet där han bjöd på mycket. Hans danser på isen är något som spelas upp framför ögonen när man hör hans namn.

Med detta inlägg vill jag skicka tankarna till hans familj som nu har förlorat en son, en man och en far. Men vill även skicka tankarna till alla hans vänner och hockeyfans.

Vila i frid Stefan Daniel Patryk Liv




Godmorgon med betoning på god.

Det är faktiskt en "god" morgon, trots att min förkylning sitter fortfarande i och precis halsat hostmedicin som lika gärna kunde varit jägermeister för det smakar precis som det. Vilket är, om ni inte fattade den piken, att det smakar skit! Haha min goda morgon försvann när lösningen dränkte mina smaklökar.

Nja, inte riktigt för det är fortfarande en god morgon eftersom den här dagen kommer vara så bra! Ska först till stan för att göra några ärenden och sedan ska jag luncha med Nina och då blir det självklart SOYA. MUMMA! Därefter ska jag åka till älsklingen min. En perfekt dag helt enkelt!

Men tänkte bidra med något tänkvärt den här morgonen. Läste någonstans att om man somnar med positiva tankar så kommer man vakna glad och med en positiv inställning till dagen. Vid närmare eftertanke tror jag att jag läste det på någon blogg jag bläddrade igenom och den här tjejen nämnde att hon brukade tänka efter vad hon hade gjort under dagen och räkna upp 5 saker som har varit bra. Och på så sätt gav hon sig automastiskt en god morgon. Så jag testade det igår och voila! Vaknade ganska så glad och positiv.

Nehepp, dags att faktiskt ta tag i dagen och slänga sig in i duschen och sedan bege sig in mot stan.


Längtan efter...

Känner längtan efter brandgula löv, tjocka strumpbyxor, tända ljus, småkyliga promenader som ger våra bleka kinder en rödrosig ton, mössor, varmt te efter en stund ute bland brandgula och blodröda löv, mysiga koftor och härliga stunder med kameran bland alla dessa höstfärger.

Har en sådan längtan efter hösten och vill att hösten ska knacka på våran dörr redan imorgon. Vill bara ut till alla affärer och inhandla alla sorters mysiga koftor, strumpbyxor, vantar, halsdukar, mössor och jackor. Har höstabstinens så det pirrar i kroppen!

Hösten är så underbar med alla dess färger, känslan av att ta en kopp te efter en promenad och tända lite ljus och bara njuta av ens tillvaro framför en film. Det är livet!

Tänkte ge er ett bildspel som visar exakt allt det jag längtar efter med hösten.








I am back and I'm sick

Tillbaka i Sverige för ca 1 vecka sedan och man åkte från ett 30 gradigt Grekland till ett regnigt och 13 gradigt Sverige. Men som man säger; borta bra, men hemma bäst! Hade hemlängtan så det räckte för oss alla fyra, men resan har varit helt underbar! Har upplevt mycket men även lärt mig en hel del om mig själv, så resan har varit väldigt lyckad.

Nu laddar jag istället upp för Italien med familjen samtidigt som jag i högsta hugg kurerar mig eftersom jag blev rejält förkyld i helgen. Så har knarkat strepsils, halsat te med honung och bara legat och degat framför tv:n, vilket har verkat gjort succé för känner mig mycket bättre jämfört med igår.

Nu ska jag fortsätta kurera mig här i Soffan framför dumburk 1 och 2!
Puss

RSS 2.0