Rome, Italy

Sitter här i WI-FI rummet på Hotellet och surfar lite bland soffor som är klädda i vinrött tyg och väggar som är prydda med Italiensk konst. Dag två i Italien har varit bra och man börjar smått få in stadsrytmen. Trafiken här är helt crazy och det finns knappt någon organisation på vägarna utan här kör man verkligen som man vill. Djungelns lags som gäller!

Igår när vi kom gjorde vi inte så mycket för vi landade i Rom ganska sent så det blev till att åka till hotellet, checka in och stadga sig här. Tog första bästa restaurang och parkerade oss där. Men idag har vi gjort massa och sett väldigt mycket. Bl.a. Fontana di trevi och spanska trappan. Dessutom har jag agerat guide och varit kartläsare så vi har sett allt från små trånga, men mysiga gator till de stora shoppinggatorna där de säljer PRADA, Gucci m.fl. Vågade knappt gå in i dessa affärer för det kändes som det fanns en viss dresscode, för där inne assisterade folk i kostym och andra formella och dyra dräkter. Kände mig ganska så bonnigt klädd jämte dessa människor. Men fick i alla fall en liten skymt av dessa esklusiva liv som vissa i vår värld lever i.

Imorgon ska vi ta det lite lugnare och bara besöka en sevärdighet och det var i ett område som hörde till det medeltida och antika rom. Spännande! Har i alla fall kameran i högsta hugg och tar bilder på allt!



Fontana Di Trevi, som bi bl.a. besökte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0